Niğde'de Fırınlar Denetlendi

Niğde Belediyesi zabıta ekipleri, ekmek, pide ve diğer unlu mamulleri üreten işletmelerde gramaj ve temizlik denetimi yaptı.

Niğde Belediyesi zabıta ekipleri, ekmek, pide ve diğer unlu mamulleri üreten işletmelerde gramaj ve temizlik denetimi yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin birçok noktasında faaliyet gösteren unlu mamul üretim yerlerinde, fırın, bakkal ve marketlerde ekmeklerin gramajı başta olmak üzere hijyen şartları gibi konularda denetim yaptı.

Fırınlarda özellikle çalışanların, imalathane ve satış yerlerinin temizliğini kontrol eden ekipler, tespit ettikleri olumsuzluklarla ilgili işletmecileri uyardı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğde’yi Objektiflerden Tanıtan Yarışma Sonuçlandı
Niğdeli Sporcu Belinay Akkuş Beşiktaş’a Transfer Oldu
"niğde Dağ, Doğa Ve Dondurma Festivali" Başladı
Niğde’de Korkutan Yangın
Aladağlar’da Base Jump Sporcusuna Çoban Köpekleri Saldırdı