Niğde’de Hırsızlık Operasyonu: 17 Gözaltı

"Hırsızlık Şüphelileri Niğde'de Yakalandı, Çalınan Malzemeler Sahiplerine İade Edildi"

Niğde'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 5 farklı hırsızlık olayına karışan 17 şahıs gözaltına alınırken, hırsızlığa konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri; mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele çerçevesinde çalışma yaptı. Ekipler tarafından yapılan operasyonda; 5 ayrı "açıktan hırsızlık olayı" ile ilgili olarak 5 kişi, 4 ayrı "işyerinden hırsızlık" olayı ile ilgili 7 kişi, 3 ayrı "motosiklet hırsızlığı" olayı ile ilgili 3 kişi, "bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı" olayı ile ilgili 1 kişi, "evden hırsızlık" olayı ile ilgili olarak ise 1 kişi olmak üzere toplam 5 ayrı olayın şüphelisi 17 kişiyi gözaltına alındı.

Hırsızlığa konu malzemeler ekipler tarafından sahiplerine teslim edilirken, yakalanan 17 hırsızlık şüphelisi şahıstan 5'i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Başkan Özdemir, Muhtarları Ağırladı
Niğde’de Yapılan Kbrn Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, "Sektör Kampüste" Programının Paydaşları Arasında

Niğde Haberleri

Niğde’de Filistin’e Destek Yürüyüşü Düzenlendi
Bilardoda Niğdeli Oyuncu Şampiyon Oldu
Niğde’de Ak Partili Kadınlar Gazze Anneleri İçin Bir Araya Geldi
Benim Ustam Projesi Buluşmaları Devam Ediyor
Vali Çelik’ten "anneler Günü" Mesajı