Niğde'de Memur-sen Üyelerinden Seyyanen Zam Talebi

Memur-Sen Niğde İl Temsilcisi Hasan Orhan, kamu görevlilerinin maaşlarına seyyanen zam yapılması talebinde bulundu.

Memur-Sen Niğde İl Temsilcisi Hasan Orhan, kamu görevlilerinin maaşlarına seyyanen zam yapılması talebinde bulundu.

Ömer Halisdemir Meydanı'nda sendika üyeleri adına açıklamayı yapan Orhan, bugün haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklandığını ve kamu görevlilerinin 2021 yılı ilk altı aylık zam oranına eklenecek enflasyon oranının da belirlendiğini söyledi.

Orhan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Artık enflasyon oranı bazlı güncelleme/yeniden değerleme katsayı uygulaması yerine büyümenin yansıtıldığı, refah payının kamu görevlilerine aktarıldığı adil bir sistemin kuruluş startını hep birlikte verelim. Kamu görevlisi devletin yükü değil gücüdür. Biz gerçeklere uygun yüzdelik zam, geçmiş kayıpların telafisi için seyyanen zam ve büyüyen Türkiye'den memurların refahına düşen payı istiyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Vali Çelik: "emekçilerimizin Sosyal Ve Ekonomik Hayatta Payları Büyük"
Başhekim Doğan Göreve Başladı
Niğde’nin Cam Terası Manzarasıyla Ziyaretçilerin İlgisini Çekiyor
Niğde Valiliği’nden "kuvvetli Yağış" Uyarısı
Niğde’de Hafif Ticari Araçla Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı