Niğde’de Patlayan Kargo 4 Kişiyi Zehirledi

Niğde’de Patlayan Kargo Nedeniyle 4 Ptt Kargo Çalışanı Zehirlendi

Niğde'de, Aşağı Kayabaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki PTT Kargo şubesinde meydana gelen olayda, zirai ilaç yüklü bir kargonun düşmesi ve patlaması sonucu 4 kargo personeli zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu. Kargo sevkiyatı sırasında yaşanan olayın ardından, Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran 4 personel tedavi altına alındı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri, güvenlik önlemleri alarak bölgeye intikal etti. AFAD ekipleri, çevreyi güvenlik şeridiyle korurken, itfaiye ekipleri ise patlayan kargonun çevresinde temizlik çalışmalarına başladı.

Zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan 4 kargo çalışanının sağlık durumları hastanede yapılan tedaviler sonucunda belirlenecek. Olayın detaylarına dair soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Niğdeli Şehidin Asker Eğlencesi Görüntüleri Yürek Burktu
Niğdeli Şehit Batur’un Ailesine Acı Haber Verildi
MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Doğan Oldu

Niğde Haberleri

Bor Devlet Hastanesi’nde 2 Yıldır Yapılamayan Ameliyatlar Yeniden Yapılmaya Başladı
Liseliler, Öğrenci Kardeşleriyle Bir Araya Geldi
’dört Mevsim Niğde Dergisi’ Okuyucularıyla Buluştu
Niğde’de Gönüllü Makas Projesi İle Köylerdeki Çocukların Saç Bakımı Yapılıyor
Dona Dayanıklı Fidan Geliştirildi