Niğde’de Tarımsal Üretimin Planlanması Ve Sözleşmeli Üretim Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Niğde Tarım ve Orman Müdürlüğünce Tarımsal Üretimin Planlanması ve Sözleşmeli Üretim Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Niğde Tarım ve Orman Müdürlüğünce Tarımsal Üretimin Planlanması ve Sözleşmeli Üretim Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Tarımsal Üretimin Planlanması ve Sözleşmeli Üretim Bilgilendirme Toplantısı Niğde Tarım ve Orman İl Müdürü Asım Baş başkanlığında İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. İl müdür yardımcıları, şube ve ilçe müdürlerinin katılımıyla yapılan toplantıda; Tarım ve Orman İl Müdürü Asım Baş, tarımsal üretimin planlaması ve sözleşmeli üretimle yerelde Niğde'nin, genelde ise ülkenin üretiminin planlanmış olacağını ve bundan sonraki süreçte de planlama dahilinde hareket edileceğini söyledi.

İlgili şube müdürleri ve birim sorumlusu tarafından ise "Bitkisel Üretim', "Hayvancılık ve Su Ürünlerinde Üretimin Planlanması" ve "Sözleşmeli üretim" konuları hakkında bilgilendirme yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Niğde’de İlk Kez Skolyoz Ameliyatı Yapıldı
Niğde Belediyesi Kapalı Otoparkı Hizmete Girdi

Niğde Haberleri

Niğde’de Kontrolden Çıkan Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Rektör Uslu: "ramazan Bayramı Birlik Ve Beraberliğimizi Güçlendiren Özel Günlerdendir"
Bayram Namazında Çocuklara Harçlık Sürprizi
Başkan Özdemir Ramazan Bayramı Mesajında Gazze’deki Drama Dikkat Çekti
Niğde Valiliği: "bayram Süresince Tüm Tedbirler Alındı"