Niğde’de Yenidoğan Canlandırma Eğitimi Düzenlendi

Niğde İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinesinde, Yenidoğan Canlandırma (NRP) Eğitimi düzenlendi.

Niğde İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinesinde, Yenidoğan Canlandırma (NRP) Eğitimi düzenlendi.

Niğde'de görev yapan eğitimcilerinin yanı sıra Adana ve Kayseri'den gelen eğitimcilerin de katılımıyla gerçekleştirilen programda, sağlık tesislerinde görev yapan ve doğum sürecinde görev alan 50 sağlık çalışanına NRP eğitimi verildi.

Doğum esnasında görev alan sağlık personelinin bilgi ve becerilerini belirli aralıklarla yenilemesi hedefi ile düzenlenen eğitimde hastane ziyaretleri ile doğumhane şartlarının yerinde görülmesi, tespit edilen sorunlara kurum özelinde çözümler üretilmesi ve çalışma şartlarının verilen eğitimle uyumlu hale getirilmesi konuları üzerinde de duruldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Gençler Hem Meslek Öğreniyor Hem Üretiyor
Niğde’de Aynı Aileden İkinci Kez Lgs Türkiye Birincisi
Türkiye Birincisinden Tam Puanın Sırrı: Disiplin, Az Telefon, Çok Tekrar
Niğdeli Lise Öğrencisi Dünya Uzay Kongresi’nde Projesini Anlatacak
Nöhü Öğretim Üyesine Tübitak’tan Kongre Desteği