Niğdeli Çocuk Köpek Dehşetini Unutamıyor

Niğde'de Sahipsiz Köpeğin Saldırısında Yaralanan Çocuğun Tedavisi Tamamlandı

Niğde'de sahipsiz köpeğin saldırısı sonucu yaralanan 6 yaşındaki çocuğun tedavisi tamamlandı.

Dere Mahallesi'ndeki okulundan çıktıktan sonra annesiyle gittiği parkta sahipsiz köpeğin saldırısı sonucu yaralanan Y.U, evinde istirahat ediyor.

Anne Özgen U, gazetecilere, 18 Mayıs'ta Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu'ndan ders çıkışında aldığı anaokulu öğrencisi oğlunun parkta oynamak istediğini söyledi.

Oğlunun koşarak parka gittiğini belirtti Özgen U, şunları anlattı:

"Bu sırada ben, bir veliyle konuşarak gidiyordum, 4-5 saniye içerisinde oldu. Oğlum, 'anne' diye bağırdı. Dönüp baktığımda köpek çocuğumun üzerindeydi. Koşup yetişene kadar yüzünü parçalamış, göğsünü ve elini ısırmıştı. Çevredekiler de yardım etti, çocuğu kaldırdık, banka oturduk. Ambulans geldi, hastaneye gittik. Çocuğun yüzüne 10-11 dikiş atıldı. Psikolojim bozuldu, sabaha kadar uyuyamamıştım."

Baba Yavuz U. da sahipsiz köpeklerin sürekli tehdit oluşturduğuna dikkati çekerek, yetkililerden önlem almalarını istedi.

Y.U. ise saldırı sırasında çok korktuğunu söyledi.

Öte yandan belediye ekiplerinin, bölgedeki sahipsiz köpekleri toplayarak barınağa götürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğde’de Kontrolden Çıkan Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Rektör Uslu: "ramazan Bayramı Birlik Ve Beraberliğimizi Güçlendiren Özel Günlerdendir"
Bayram Namazında Çocuklara Harçlık Sürprizi
Başkan Özdemir Ramazan Bayramı Mesajında Gazze’deki Drama Dikkat Çekti
Niğde Valiliği: "bayram Süresince Tüm Tedbirler Alındı"