Niğdeli Taekwondocudan Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı

Alanya'da 26-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Batı Grubu Taekwondo Türkiye Şampiyonası'ndan Niğdeli sporcu Ömer Kaan Ulusoy derece ile döndü.

Alanya'da 26-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Batı Grubu Taekwondo Türkiye Şampiyonası'ndan Niğdeli sporcu Ömer Kaan Ulusoy derece ile döndü.

Niğde Cengizhan Spor Kulübü sporcusu Ulusoy, yaklaşık bin 500 sporcunun katıldığı organizasyonda üçüncü olarak kürsüye çıkmayı başardı. Türkiye'nin dört bir yanından güçlü rakiplerin mücadele ettiği şampiyonada gösterdiği performansla dikkat çeken Ömer Kaan Ulusoy, elde ettiği dereceyle hem kulübünü hem de Niğde'yi gururlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğde’de Hayvan Pazarında Bayram Bereketi Yaşanıyor
Niğde Murtaza Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Açıldı
Niğde’de Kurban Bayramı Tedbirleri Açıklandı
Hacıabdullah’ta El Emeği Ürünler Sergilendi
Niğde’de İki Otomobilin Çarpıştığı Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti