Nostaljik Yeşilçam Sokağı Etkinlikleri Uzatıldı

Kepez Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark'ta düzenlediği yaz akşamlarının vazgeçilmezi "Nostaljik Yeşilçam Sokağı" etkinlikleri yoğun ilgiden dolayı 17 Eylül "e kadar uzatıldı.

Kepez Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark'ta düzenlediği yaz akşamlarının vazgeçilmezi "Nostaljik Yeşilçam Sokağı" etkinlikleri yoğun ilgiden dolayı 17 Eylül "e kadar uzatıldı.

Kepez'de nostaljik günler devam ediyor. Kepez Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark'ta düzenlediği yaz akşamlarının vazgeçilmez etkinlikleri 3 Eylül'de sona eriyordu. Yoğun ilgiden dolayı etkinlik takvimi 17 Eylül'e kadar uzatıldı. Buram buram nostalji kokan Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri, çocukların çok sevdiği Palyoça Show, Balon Show, Çocuk Tiyatrosu, konserler ve yarışmalarla dolu yeni bir etkinlik takvimi oluşturuldu. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Dokumapark'taki Yeşilçam Sokağı, Akdeniz'in mavi beyaz renklerine bezenmiş Akdeniz Köyü, 17 Eylül'e kadar Antalyalıları bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Muratpaşa’nın Sultanlarına Sağlık Sponsoru Medical Park Oldu
Alanya’da Zabıta Teşkilatı’nın Kuruluşunun 197’nci Yılı Kutlandı
Konyaaltı Belediyesi Zeybek Olmak İsteyen 1923 Kişiyi Arıyor

Antalya Haberleri

Kamyonetin Seyir Halinde Zikzak Çizerek Herkesi Tehlikeye Attığı Anlar Kamerada
Antalya Valisi Şahin: "kaleiçi Hak Ettiği Değeri Alacak”
Teleferik Kazasının İlk Duruşması 11 Haziran’da Yapılacak
Antalya Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya: "antalya En Az 150 Kaçak Rehber Var"
Alkü’de Şenlikler Başladı