Öğretmenevinin Mutfak Bölümünde Çıkan Yangında 1 Kişi Dumandan Etkilendi

Konyaaltı ilçesinde bulunan öğretmenevinin mutfak kısmında kabloların bir anda alev alması sonucu yangın çıktı.

Konyaaltı ilçesinde bulunan öğretmenevinin mutfak kısmında kabloların bir anda alev alması sonucu yangın çıktı. Yangında 1 kişi dumandan etkilenirken, mutfak kısmında büyük çapta maddi hasar oluştu.

Yangın, 10.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Konyaaltı Öğretmenevi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğretmenevinin mutfak kısmının tavanında bulunan elektrik kabloları bir anda alev aldı. Kabloların alev alması üzerine yangın kısa süre içerisinde mutfak bölümüne sıçradı. Alevlerin artması üzerine mutfakta görevli personel panikle kendilerini bina dışarısına atarken, görevliler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne iletti. Bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Yangın esnasında mutfak bölümünde bulunan ve dumandan etkilenen Ahmet Y. arkadaşları tarafından dışarı çıkartılırken olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın ile ilgili itfaiye ve polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Ramazan Pidesi Büyükşehir Halk Ekmek Büfelerinde Yerini Alacak
Muratpaşa’da İlkbahar Dönemi Spor Okulları Başladı
Yağmur Ve Sel Sularının Kapattığı Antalya-konya Kara Yolunda Sular Henüz Çekilmedi
Kepez Belediyesi, Yağmurun Aşındırdığı Yolları Yeniledi
Kelebek İlhamı Kepez’de Konuşuldu