Okul Masraflarını Karşılayabilmek İçin Sokaklarda Melodika Çalıyor

Eskişehir'de okul masraflarını çıkartmak için sokaklarda melodika çalan Kudret Demir, kazandığı parayla iki küçük kardeşine de destek olduğunu söyledi.

Eskişehir'de okul masraflarını çıkartmak için sokaklarda melodika çalan Kudret Demir, kazandığı parayla iki küçük kardeşine de destek olduğunu söyledi.

Eskişehirli 12 yaşındaki 7'inci sınıf öğrencisi Kudret Demir, okuldan arda kalan vakitlerinde harçlığını çıkarabilmek için sokaklarda melodika çalıyor. Soğuk havaların giderek kendisini daha da zorladığını belirten 12 yaşındaki Demir, "Okul İhtiyaçlarım İçin Boş Geçmeyin" kutusunun önüne oturarak müzik yaptığını anlattı. Bir gününün nasıl geçtiğini kısaca özetleyen genç Demir ayrıca ileride sanatçı olmak istediğini de sözlerine ekledi.

"İki küçük kardeşime de bakıyorum"

Yedinci sınıfta okuduğunu söyleyen ortaokul öğrencisi Demir, "Melodika çalıyorum, evime dönüyorum, yemek yiyorum ve tekrar okula gidiyorum. Artık havalar çok soğuk oluyor, zorlanıyorum. Odunpazarı'nda oturuyoruz ve benden küçük iki kardeşim var. Onlara da ben bakıyorum. İleride sanatla uğraşmak ve sanatçı olmak istiyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti