Okul Sporları Basketbol Gençler A Yarı Final Müsabakaları Açılış Seremonisi Yapıldı

Niğde'de Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Basketbol Gençler A Kız ve Erkek Yarı Final Müsabakaları'nın açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Niğde'de Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Basketbol Gençler A Kız ve Erkek Yarı Final Müsabakaları'nın açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Farklı illerden gelen sporcuların katılımıyla başlayan organizasyonda yarı final müsabakalarına 16 ilden 8 kız ve 8 erkek takımı olmak üzere toplam 182 sporcu katıldı. Açılış törenine katılan Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü Yüksel Dorul sporcularla bir araya gelerek başarı dileklerini iletti.

Dorul, okul sporlarının gençlerin fiziksel, sosyal ve kültürel gelişiminde önemli bir rol üstlendiğini vurgulayarak, sporun disiplin, takım ruhu ve fair-play anlayışını genç yaşta kazandırdığını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğde’de Hayvan Pazarında Bayram Bereketi Yaşanıyor
Niğde Murtaza Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Açıldı
Niğde’de Kurban Bayramı Tedbirleri Açıklandı
Hacıabdullah’ta El Emeği Ürünler Sergilendi
Niğde’de İki Otomobilin Çarpıştığı Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti