Otelin Çamaşırhanesinde Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otelin çamaşırhanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otelin çamaşırhanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Manavgat ilçesi Kızılağaç Mahallesi Turizm Bölgesinde bulunan otelde çıkan yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, 112 Sağlık ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakoluna bağlı ekipleri alarma geçirdi. Otelin Çamaşırhane bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile diğer bölümlere ulaşmadan söndürüldü. Yangından etkilenenlerin olma ihtimaline karşı 112 Acil Sağlık ve özel hastanelere ait ambulanslar yangın tamamen söndürülünceye kadar otel çevresinde tedbir amacıyla bekledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 5 Aracın Karıştığı Zincirleme Kazada 6 Kişi Yaralandı
Film Gerçek Oldu, İsim Benzerliğiyle Cezaevine Girdi: "pardon" Denilerek Tahliye Edildi
Kemer’de Eğitime Tatlı Dokunuş
Aksu’da Zabıta Ekiplerinden Gıda İşletmelerine Sıkı Denetim
Son 7 Yılda Türkiye Genelinde Denizlerden 325 Bin Tondan Fazla Deniz Çöpü Toplandı