Otomobil Refüje Çıkıp Trafik Işıklarına Çarptı: 2 Yaralı

Antalya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkan otomobil, trafik ışıklarına çarparak tekrar yola döndü.

Antalya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkan otomobil, trafik ışıklarına çarparak tekrar yola döndü. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada otomobil sürücüsü ve araçtaki yolcu yaralandı.

Kaza; Antalya'nın Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi Hüseyin Avni Akın Caddesi üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki Zeki C.'nin kullandığı 34 HUF 290 plakalı otomobil, kavşak sistemine geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıktıktan sonra trafik ışığının direğine çarparak tekrar yola döndü. Kazada yaralanan araç sürücüsü Zeki C. ve araçta yolcu olarak bulunan Alparslan Ç., 112 Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde aracın refüje ve trafik ışıklarına çarpmasının ardından yola geri döndüğü ve o sırada yoldan geçmekte olan bir motosiklet sürücüsünün aracın altında kalmaktan saniyelerle kurtulduğu görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Prof. Dr. Mehmet Kılıç: "aile, Geleceğin Şekillenmesidir"
Altso Başkanı Erdem: "azerbaycan’a Düzenlediğimiz İş Seyahatinde Önemli Temaslarda Bulunduk’’
Antalya’da İki Tofaş Kafa Kafaya Çarpıştı: 4 Yaralı
Dosya Raftan İndirildi Kaybolduktan 20 Yıl Sonra Cinayet Ortaya Çıktı
Antalya’da 3 Kişinin Öldüğü Selektör Cinayeti Görüntülendi