Otomobil Sazlıktaki Su Birikintisine Takla Attı: 4 Yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde otomobilin sazlık alandaki su birikintisine takla atması sonucu 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde otomobilin sazlık alandaki su birikintisine takla atması sonucu 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Beyşehir-Isparta Kara yolunun 11. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.U. idaresindeki 70 AJ 992 plakalı otomobil, Beyşehir istikametine seyir halinde iken Çiftlik Mahallesi yakınlarında yoldan çıkarak takla attı. Kaza yapan otomobilin balçık olan sazlık alanda su birikintisi üzerine devrildiği ihbarı üzerine adrese sağlık, jandarma ve polis ekiplerinin yanı sıra itfaiye ekipleri de yönlendirildi. Araç içerisinde yaralanan sürücü ile birlikte eşi M.U. ve çocukları K.S.U. (4) ile Y.M.U. (1) su birikintisi içerisindeki otomobilden itfaiye ve sağlık ekiplerinin uğraşları sonucunda çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu
Karapınar’da Şiddetli Rüzgar Ve Sağanak Sürücülere Zor Anlar Yaşattı
Konyaspor, Corendon Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Etti
Selçuklu’da 10 Yeni Kütüphane Daha Okullara Kazandırılıyor
Derebucak’ta Kuruyan Düden Şelalesi Yeniden Akmaya Başladı