Otomobili İle 6 Araca Çarpıp Durabildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen kazada bir otomobil aşırı hız nedeniyle park halindeki 6 araca çarparak durabildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen kazada bir otomobil aşırı hız nedeniyle park halindeki 6 araca çarparak durabildi.

Kaza, Ergenekon Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen 34 USL 33 plakalı lüks otomobil görgü tanıklarının ifadesine göre cadde üzerinde süratli bir şekilde ilerlerken kontrolünü kaybederek aynı cadde üzerinde bulunan ve park halindeki 6 araca çarpıp takla atarak durabildi.

Takla atan araçtan çıkarak olay yerini terk ettiği iddia edilen sürücüyü polis tespit etmeye çalışıyor.

Araçlarını park eden ve büyük gürültüye uyanan araç sahipleri ise gördükleri karşısında şok geçirdi.

Polis kazayla ilgili araştırma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

"batı Uygarlığının Başlangıcına Dair Tartışmalarda, Anadolu Kesinlikle Göz Ardı Edilemez"
Mersin’de Farkındalık Yürüyüşü Düzenlendi
Mersin’de Maaşlarını Alamayan İşçiler, Adliye Önünde Açıklama Yaptı
Minibüsün Çarptığı Çocuk Hayatını Kaybetti
Mersin’de 3 Kişiyi Katleden Şüpheli Tutuklandı