Otomobilin Çarptığı Kamyonet Otoyol Bağlantı Köprüsüne Vurdu: 1 Ölü, 3 Yaralı

Mersin'de otomobilin çarptığı kamyonet yoldan çıkıp, otoban bağlantı yolunda yapımı süren köprü inşaatının duvarına vurdu.

Mersin'de otomobilin çarptığı kamyonet yoldan çıkıp, otoban bağlantı yolunda yapımı süren köprü inşaatının duvarına vurdu. Feci kazada 1 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Mersin-Antalya D-400 karayolunda Erdemli ilçesi Alata Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Kadın sürücü H.K.'nin kullandığı 33 AAL 199 plakalı Opel marka otomobil, iddiaya göre başka bir aracın kendini sıkıştırması sonucu aynı istikamette giden Ali Arı idaresindeki 33 ARC 369 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 2 aracın da yoldan çıktığı kazada kamyonet, bölgede devam eden Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyol Projesi'nde çıkış verilmesi için yapımı süren köprünün duvarına çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan 2 kişi ile otomobil sürücüsü ise yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 1'i ağır 3 yaralı ambulanslarla Mersin ve Erdemli'deki hastanelere sevk edildi.

Hayatını kaybeden Ali Arı'nın cenazesi polis ve savcının incelemesi sonrasında itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Sürücünün cansız bedeni ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Otomobilin Çarptığı Yaya Ağır Yaralandı
Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Tonlarca Ağırlıktaki Beton Blok Taşıyan Tırın Tekeri Koptu
Vali Toros: "kararlı, Caydırıcı Ve Kesintisiz Bir Mücadele İle Suçlulara Nefes Aldırmayacağız"
Akdeniz’de Avm’lere Sıkı Denetim