Otomobiliyle Portakal Çalan Şüpheli Tutuklandı

Mersin'de jandarma ekipleri bir bahçeden otomobiline yaklaşık yarım ton portakal dolduran şüpheliyi suç üstü yakaladı.

Mersin'de jandarma ekipleri bir bahçeden otomobiline yaklaşık yarım ton portakal dolduran şüpheliyi suç üstü yakaladı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri merkez Akdeniz ilçesinde bir narenciye bahçesine otomobille giren şüpheli olduğu ihbarını alarak harekete geçti. Başkasına ait narenciye bahçesini çembere alan ekipler, şüpheli Ş.D.'yi otomobiline doldurduğu portakallarla suç üstü yakaladı. Şüpheliye ait otomobilin arka koltuğu ve bagajından yaklaşık 500 kilogram portakal çıktı.

Jandarmaya götürülerek ifadesi alınan şüpheli sevk edildiği adliyede "Hırsızlık" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Ak Parti İl Başkanı Aldemir: "mersin’e Layık Olamadınız, Sözlerinizi Tutmadınız"
Anamur’da Kadınlar Günü Voleybol Turnuvası Tamamlandı
Finansal Özgürlüğün Yeni Rotası Sigorta Fonları
Fırtınalı Akdeniz, Balıkçıları Barınağa Hapsetti
Akdeniz Belediye Spor’dan Play-off’ta Farklı Galibiyet