Özel Okulda Çıkan Yangın Korkuttu

Antalya'nın Alanya ilçesinde özel bir okulda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, 3 sınıfta maddi hasar meydana geldi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde özel bir okulda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, 3 sınıfta maddi hasar meydana geldi.

Yangın, sabah saatlerinde Çarşı Mahallesi'nde bulunan Özel Hamdullah Eminpaşa Okulunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, giriş katındaki boş bir sınıftaki klimadaki arıza sebebiyle yangın çıktı. İhbar üzerine okula çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevlerin iki sınıfa sıçraması sebebiyle öğrenciler öğretmenler tarafından okul bahçesine ve dışarı çıkartıldı. İtfaiye ekipleri alevlere kısa sürede müdahale ederken, 3 sınıfın kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Öğrenciler itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ediliş anlarını ise endişeli gözlerle takip etti. Okul yetkilileri, okulda öğrenim gören öğrencilerin tedbir amaçlı evlerine gönderildiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Yks Nedeniyle Dev Ekranlar Kurulmadı, Milli Maç Heyecanı Konyaaltı Sahili’ne Taşındı
Muzda Sera Ve Pazar Arasındaki Makas 70-80 Liralara Yükseldi
Antalya’da 72 Saatte 214 Aranan Şahıs Yakalandı
Kepez’de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
Eğitim-bir-sen Antalya Şube Başkanı Miran, Yks Adaylarına Başarılar Diledi