Parkta Bıçaklı Kavga: 3 Kişi Yaralandı

Konya'da parkta iki grup arasına çıkan kavgada 3 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Konya'da parkta iki grup arasına çıkan kavgada 3 kişi bıçaklanarak yaralandı. Polis, kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Dumlupınar Mahallesi Ziyaülhak Sokak üzerinde bulunan parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta oturan 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen A.D., F.T. ve S.Z., henüz isimleri belirlenemeyen 2 kişiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki kişi bıçakla, üç kişiyi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis olay yerindeki incelemelerin ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Karapınar’da Kütüphane Haftası Kutlandı
Selçuklu’nun Sağlık Altyapısı Güçlenmeye Devam Ediyor
Başkan Kavuş’tan 7 Yılın Özeti:
Karatay’da Mavi Balonlar Gökyüzüne Bırakıldı
Başkan Altay: "konya’da Su Kayıp Oranını Yüzde 19,8’e Düşürdük, 20 Milyon Metreküp Suyu Geri Kazandık"