Piknikçiler Çöplerini Bırakıp Gitti

Eskişehir'de bayram tatili nedeniyle piknik alanlarında insan yoğunluğu yaşanırken, bazı duyarsız piknikçilerin doğaya bıraktığı çöpler tepki çekti.

Eskişehir'de bayram tatili nedeniyle piknik alanlarında insan yoğunluğu yaşanırken, bazı duyarsız piknikçilerin doğaya bıraktığı çöpler tepki çekti.

Eskişehir'in en çok tercih edilen mesire alanlarından olan Regülatör Piknik Alanı, bayram tatili nedeniyle piknikçilerin uğrak noktası oldu. Sakin bir atmosfere sahip olmasının yanı sıra doğal güzelliklerinden dolayı da tercih edilen piknik alanında bırakılan çöpler ise dikkat çekti. Bazı duyarsız vatandaşlar tarafından bırakılan atıklar, görenleri adeta hayrete düşürdü. Özellikle alkol şişlerinin çoğunlukta olduğu çöp yığınları, yangın riskini de beraberinde getiriyor. Ortaya çıkan çirkin manzaralara karşı bazı vatandaşlar, gerekli denetim ve temizliğin yapılması konusunda yetkililere sesleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti