Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; “ TOKİ ile yaptığımız görüşmeler sonucunda hak sahibi vatandaşlarımızın ödeme noktasında zorlanmamaları için, sözleşme aşamasında ödemeleri gereken %25 peşinat konusunda yeni bir düzenleme yapıldı. Bu düzenleme ile hak sahibi olan 208 vatandaşımız kalan tutarları %10 peşinatla 96 ay vade, %15 peşinatla 108 ay vade, %25 peşinatla 120 ay vade şeklinde ödeyebilecekler.” dedi.
Piri Reis Vadisi Konut Projesinde 208 hak sahibi 17-26 Ağustos 2016 tarihleri arasında T.C. Halk Bankası A.Ş Karaman Sanayi Sitesi Şubesi’nde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı imzalayacak.
Piri Reis Vadisi’nde Hak Sahiplerine Ödeme Kolaylığı
Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde yürütülen Piri Reis Vadisi Toplu Konut projesinde, 208 hak sahibinin sözleşme aşamasında ödemeleri gereken %25 peşinatı, %15 ve %10 olarak ta ödenebilecek.
İlk yorum yazan siz olun
Karaman Haberleri
Karaman’da Otomobiller Çarpıştı: 3 Yaralı
Kmü’lü Akademisyen Yörük Kültürünü Modern Sanatla Buluşturdu
Karaman’da Aranan 10 Kişi Tutuklandı
Otomobille Çarpışan Motosikletli Yaralandı
18 Yaşındaki Yusuf Söylediği Manilerle İlgi Odağı Oldu