Polis Ekiplerinden Uyuşturucu Madde Operasyonu

Eskişehir'de polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, yakalanan 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir'de polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, yakalanan 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis ekiplerince halkın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla çalışma gerçekleştirildi. Çalışmalar neticesinde, 12 bin 625 adet sentetik ecza hapı, 184,26 gram bonzai, 3 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 41 adet fişek, 0,87 gram metamfetamin ele geçirildi.

Çalışmalar çerçevesinde yakalanan 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece "Uyuşturucu madde ticareti yapma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti