Refüje Çarpıp Yan Yatan Otomobilde Bulunanların Burnu Bile Kanamadı

Antalya'nın Serik ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin refüje çarparak yan yatması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcu yara almadan kurtuldu.

Antalya'nın Serik ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin refüje çarparak yan yatması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcu yara almadan kurtuldu.

Kaza, Orta Mahalle Antalya–Alanya D400 kara yolu üzerindeki Öğretmenevi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 07 BOP 256 plakalı otomobil, yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkarak yol ortasındaki refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç yan yatarak yol ortasında durdu. Kazada araç içerisinde bulunan sürücü ve bir yolcu, çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Şans eseri kazayı yara almadan atlatan 2 kişi, olay yerinde büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D400 kara yolunda trafik kısa süreliğine tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Korkuteli Devlet Hastanesi’ne 2 Yeni Doktor Atandı
Antalya’da Mart Ayı Asayiş Tablosu: 9 Bin 996 Asayiş Olayının Yüzde 99,8’i Aydınlatıldı
Tarihi Eser İhbarı Şikayete Takipsizlik Kararı
10 Yıldır Firari Olan Hükümlü Serik’te Yakalandı
Cw Enerji Kendi Enerjisini Üreten Akıllı İzmir Plus Bayisini Hizmete Açtı