Refüje Çıkan Otomobildeki 3 Kişi Yaralandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, refüje çıktı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, refüje çıktı. Kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Kahyalar Mahallesi D-400 kara yolu üzerindeki Havalimanı Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazipaşa'dan Alanya istikametine seyreden Zekeriya P. idaresindeki 01 ADT 434 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüje çıktı. Kazada sürücü Zekeriya P. ile araçtaki Halime N.P. ile Elif M.P. hafif şekilde yaralandı. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, sağlık ekiplerince Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Başkan Özçelik Kazanın Başına Geçip Vatandaşlara Aşure İkram Etti
Otogarın Dışındaki Çuvala Gizlediği Bıçağı Alıp 2 Güvenlik Görevlisini Yaraladı
Antalya Otobüs Terminali’nde Kerevit Operasyonu: 90 Kilogram Ele Geçirildi
Halk Süt Projesi 6 Yaşında
Antalya’da "seyahatsever" Heyecanı Başlıyor