Rektör Karamustafa'dan Büyükkılıç'a Teşekkür Ziyareti

Karamustafa da Büyükkılıç'a üniversitlerine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Seyrani Meslek Yüksek Okulu'nun bahçesinde yapılan düzenlenmeler dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesine yapılan düzenlemelerle katkı sağlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Kayseri'yi geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam edeceklerini vurgulayan Büyükkılıç, "Kayseri Üniversitemize yapılan çalışmalarla katkı sağlamaktan ve bu çalışmaların yanında yer almaktan hepimiz memnuniyet duyuyoruz. Üçüncü devlet üniversitemiz bizim için önem arz etmekte. Devletimizin bu prestijli üniversitesi Kayseri ismini taşıdığı için ona ait olan herhangi bir taleple ilgili her zaman yanlarında yer aldık. Bize bu yakışır." ifadelerin kullandı.

Karamustafa da Büyükkılıç'a üniversitlerine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Büyükkılıç'ın üniversitelerinin merkez ve ilçedeki birimlerine her zaman destek verdiğini aktaran Karamustafa, şunları kaydetti:

"Gerek merkez kampüsümüz gerekse tüm ilçelerimiz kapsamındaki desteğin en son somut örneği de Develi'de gördük. Develi kampüsümüzün yeşile kavuşması, daha nitelikli bir hale gelmesi için Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu katkılardan dolayı size şükranlarımı sunuyorum. Çok teşekkür ediyorum."

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin Sesi Oldu
Başkan Büyükkılıç’tan Yeşilhisar Ve Yahyalı Odaklı "turizm" İstişaresi
Kayseri Büyükşehir’den 18 Milyon Tl’lik Eğitim Desteği
Ziraat Odası Başkanlarından Başkan Büyükkılıç’a Hizmet Teşekkürü
Motosiklet Yayaya Çarptı: 1 Yaralı