Sağanak Sonrası Deniz Çamur Rengine Dönüştü

Antalya'nın Finike ilçesinde gece saatlerinde etkili olan sağanak sonrası yüksek kesimlerden gelen suların karışmasıyla deniz, çamur rengine dönüştü.

Antalya'nın Finike ilçesinde gece saatlerinde etkili olan sağanak sonrası yüksek kesimlerden gelen suların karışmasıyla deniz, çamur rengine dönüştü.

Dün gece Antalya'nın batı ilçelerinde etkili olan ve sabah saatlerine doğru şiddetini artıran sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kumluca ilçesinde çok sayıda ev ve seralarda su baskını yaşanırken, Finike'de ise Finike Limanı ve Gökliman Plajı'nda denizin rengi, sağanak sonrası yüksek kesimlerden gelen sularla birlikte çamur rengine dönüştü. Kahverengi rengin Gökliman Plajı'nda daha etkili olduğu gözlenirken, Finike Limanı'nda da denizin rengi ikiye bölündü.

Her iki bölgedeki bu durum dron kameralarına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

’kopi’ Yangının Ardından Yeni Yuvasına Kavuştu
11 Astronot Akdeniz Üniversitesi’nde Çocuklar Ve Gençlerle Buluştu
Dört Astronot Aksu’daki Uçak Okulunda Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Odtü İle Axiom Space Arasında Uzay Araştırmaları İçin İş Birliği
Gazipaşa’da 15 Yaşındaki Çocuğun İş Makinesinin Koluna Sıkışarak Yaralanmasına 2 Tutuklama