Sağlık Müdürü İnan: "vatandaşlarımızın En Zor Anlarında Yanlarında Olmak Büyük Sorumluluğumuzdur"

Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bahadır İnan Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bahadır İnan Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajında "hayat kurtaran eller hep yanınızda" diyen Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bahadır İnan; Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, acil sağlık hizmetlerinin önemine vurgu yaparak, fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Dr. Bahadır İnan,; "1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası'nda, hayat kurtaran sağlık ekiplerimize minnettarız. Vatandaşlarımızın en zor anlarında yanlarında olmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi. 112 Acil Çağrı Hattı'nın gereksiz yere meşgul edilmemesi gerektiğini de hatırlatan Dr. İnan, her gereksiz çağrının acil müdahaleyi engelleyebileceğini belirterek ambulanslara trafikte yol vermenin hayat kurtarmada önemli bir katkı sunduğunu da ifade etti.

Dr. İnan, açıklamasını; "Acil sağlık hizmetleri, her an yanınızdadır. Amacımız her vakada hayat kurtarmaktır" ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu

Niğde Haberleri

Niğdeli Gençlerde Tarım Bilincini Artırmak Hedefleniyor
Niğde’de Bal Ormanı İçin 5 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Niğde Mutfağı Dünya Ligine "tabal Gastronomi Evi" İle Girdi
Niğde’de Yasadışı Silahlanmaya Operasyon: 1 Gözaltı
Tkdk Başkanı Antalyalı: "42 İlde 5 Milyar Euroluk Yatırımın Gerçekleşmesine Katkı Sağladık"