Saldırıya Uğrayan Kadını Kades Sayesinde Polisin Anında Müdahalesi Kurtardı

Aksaray'da bir şahsın saldırısına uğrayan kadın, tek tuşla yaptığı KADES ihbarı ile polisin anında müdahalesiyle kurtarıldı.

Aksaray'da bir şahsın saldırısına uğrayan kadın, tek tuşla yaptığı KADES ihbarı ile polisin anında müdahalesiyle kurtarıldı. Kadının şikayetçi olması üzerine şahıs gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olay, Aratol İstiklal Mahallesi yurtlar bölgesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, davet üzerine kız arkadaşının evine giden Sedef A. (26), iddiaya göre burada Tayfun T.'nin (28) saldırısına uğradı. Şahsın kendisine saldırması üzerine telefonunda yüklü Kadın Destek Uygulaması'ndaki (KADES) tek bir tuşa basarak yardım isteyen Sedef A., Aksaray emniyetini alarma geçirdi. Program sayesinde genç kadının bulunduğu konum emniyete giderken, İl Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi tarafından kadının konumu hemen ekiplere iletildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden polis ekipleri, Sedef A. ve arkadaşını koruma altına aldı. Tayfun T. gözaltına alınırken, polis ekipleri saldırıya karıştığı iddia edilen bir başka şahsın daha peşine düştü. Kadınların şikayeti üzerine gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Balkona Dökülen Soba Külü Yangına Neden Oldu: 4 Kişi Dumandan Etkilendi
Aksaray’da Bir Kayınpeder Tartıştığı Damadını Bıçakla Ağır Yaraladı
Aksaray’da 2 Günde 2 Çocuk Bıçaklandı
Aksaray Cezaevinde Tatbikat Alarmı
Aksaray Trafiğine Çözüm: Duba Yoksa Çizme Var!