Saman Balyaları Yüklü Kamyonette Çıkan Yangın, Meyve Bahçelerine Zarar Verdi

Antalya'nın Serik ilçesinde saman balyaları yüklü kamyonette çıkan yangın nar, mandalina ağaçlarına ve seralara zarar verdi.

Antalya'nın Serik ilçesinde saman balyaları yüklü kamyonette çıkan yangın nar, mandalina ağaçlarına ve seralara zarar verdi.

Yangın Serik ilçesine bağlı Tekke Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. Saman balyaları yüklü kamyonet birdenbire alev alınca tarlada çalışan kamyonet sahibi ile mahalleli alevlere müdahale etmek istedi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, nar ve mandalina ağaçlarına sıçradı. Olay sonrası ihbar üzerine itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kamyonetin kullanılamaz hale geldiği yangında seraların naylon kısımları alevden etkilendi. Yerleşim merkezine sıçramadan söndürülen yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ediyor.

Kamyonet sahibi İsa Sülek, " Saman balyası yüklemeye gelmiştik. Kamyonette birdenbire duman yükselmeye başladı. "Mal canın yongasıdır" diye koşarak geldim . İlk anda aracın kenarı yanmış. Yangın tüpü ile aracın lastiğini söndürmeye çalıştık. Sonra birdenbire araçta patlama oldu ve çabalarımız sonuçsuz kaldı" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Finike Portakallı Lokum Antalya’da Vatandaşlarla Buluştu
Kepez’de İzinsiz Kurban Satışına Sıkı Denetim
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Antalya Stadyumu’nu Bayraklarla Donattı
Antalya Büyükşehir Belediyesi 32’nci Çevre Ödülünü Kazandı
Gazipaşa’da 164 Bin Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi