Sanayide Çıkan Yangında Gökyüzünü Siyah Dumanlar Kapladı

Antalya'nın Serik ilçesinde sanayi atıklarının bulunduğu bölgede çıkan yangın paniğe neden oldu.

Antalya'nın Serik ilçesinde sanayi atıklarının bulunduğu bölgede çıkan yangın paniğe neden oldu. Gökyüzünü kaplayan kara dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü.

Yangın saat 12.00 sıralarında Akçaalan Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sanayi esnafı, alevlerin yükselmesi sonrası itfaiye ekiplerine haber verdi. Paniğe neden olan yangında, gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangın sonrası vatandaşlar, söndürme çalışmalarını meraklı gözlerle takip etti.

Akçaalan Mahallesi Muhtarı Soner Taşar, "Sebebi olmayan bir yangın çıktı mahallemizde. Çok şükür mal ve can kaybımız yok. Kuru atıklardan dolayı çıkan bir yangın. Yangına neden olabilecek malzemeler konusunda çevreye daha duyarlı olmamız gerekiyor. Bu konuda sonuçlarını hep birlikte görüyoruz. Lütfen daha duyarlı olalım" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Eğitim Bir-sen’den Geleneksel Aşure İkramı
Başkan İsa Yıldırım: "aksu’yu Geleceğe Hazırlıyoruz"
Eski Sevgilisinin Elinden Kırılan Bıçakla Kurtuldu
Kocagöz, "temizlik Kirletmemektir" Kampanyasını Kültür Kafeler Caddesi Esnafına Tanıttı
Irmak Ortasındaki Adacıkta Mahsur Kalan 4 Kişi Ekipler Tarafından Kurtarıldı