Savaş Kalaycı’nın Mevlid Kandili Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 26 Eylül 2023 Salı günü idrak edeceğimiz Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Karaman halkı ve milletimiz başta olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik eden Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşrifini müjdeleyen bu müstesna ve kutlu gecenin; memleketimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisiyle, birlik ve beraberliğimize, sağlık ve berekete vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandili’ni en kalbi duygularımla kutlayarak, Karamanlı hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Marulalıoğlu Ailesinin Acı Günü
Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu
Karaman'da Kamyon Garajı Çalışmaları

Karaman Haberleri

Karaman’da 4. Kitap Günleri Başladı
Karaman’da Hafif Ticari Araçlar Çarpıştı: 2 Yaralı
Karaman’da 747. Türk Dil Bayramı Ve Yunus Emre’yi Anma Etkinlikleri Başladı
Karaman’da Şiddetli Rüzgar Uyarısı
Karaman’da Sentetik Hapla Yakalanan 1 Kişi Tutuklandı