Savaştan Sonra İlk Rus Uçağı 166 Yolcusu Ve 6 Mürettebatı İle Gazipaşa’ya İndi

Moskova'dan savaştan sonra havalanan ilk Rus uçağı 166 yolcusu ve 6 mürettebatı ile Gazipaşa'ya iniş yaptı.

Moskova'dan savaştan sonra havalanan ilk Rus uçağı 166 yolcusu ve 6 mürettebatı ile Gazipaşa'ya iniş yaptı. Uçak su takıyla karşılanırken haftanın 5 günü karşılıklı uçuş gerçekleştirileceği aktarıldı.

Rusya Federasyonu'na ait Aeroflot grubunun ekonomi uçuşlarını gerçekleştiren Havayolu Şirketi, Rusya-Ukrayna savaşının ardından uluslararası yaptırımlar ve Federal Hava Taşımacılığı Ajansı'nın ilgili tavsiyeleri nedeniyle yurt dışı uçuşlarını tamamen askıya almıştı. 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren yurt dışı uçuşlarına başlayan Rus Havayolu, Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na uzun bir aradan sonra uçuş gerçekleştirdi. Saat 13.00'te Rusya'nın başkenti Moskova'dan havalanan uçak, 15.05'te Gazipaşa Havalimanı'na iniş yaptı. 166 yolcusu ve 6 mürettebatı bulunan uçak, Gazipaşa'da su takıyla karşılandı.

Haftanın 5 günü karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek

Bölgede turizm sektörünü memnun eden uçuşlar, haftada 5 gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Moskova-Gazipaşa, Gazipaşa-Moskova uçuşları, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

16 Yaşındaki Özel Çocuk Bayram Efe Müzik Sevgisini Bisikletine Taşıdı
9. Akdeniz Bilişim Zirvesi Başladı, Geleceğin Teknolojisi Antalya’da Masaya Yatırılıyor
Cw Enerji Bir Şirketi Daha Güneşle Buluşturdu
Kepez’den Önce Göz Taraması, Sonra Gözlük
Antalya Büyükşehir, Gov4greenmed Projesi İle Hibe Desteği Almaya Kazandı