Savrulan Tofaş Araç Takla Attı: 2’si Çocuk 5 Yaralı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla atan Tofaş marka otomobildeki 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla atan Tofaş marka otomobildeki 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.15 sıralarında Kırahmetler Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hatay'dan Alanya'ya gitmek için yola çıkan 42 AFM 529 plakalı Tofaş marka otomobilin sürücüsü B.Ç. (51), Kırahmetler Mahallesi virajında aracının kontrolünü kaybetti. Savrulup yoldan çıkan otomobil, takla atarak yol kenarında durdu. Kazada hurdaya dönen aracın sürücüsü B.Ç. ve araçta yolcu olarak bulunan S.P. (63), Ü.A. (62), Z.Ç. (11) ve F.Ç. (9) yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Seyir Halindeki Kamyon Kurşunlandı: 1 Yaralı
Uzay Kongresi’nde Girişimler Dünya Devleriyle Buluştu, Robot Ameca İlk Kez Ziyaretçilerin Karşısına Çıktı
Gazipaşa’da Hafriyat Alanındaki İş Makinesinin Ana Koluna Sıkışan 15 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Bebek Dostu Hastanede Normal Doğum Ve Emzirme Haftası Etkinliği Düzenlendi
Rektör Özkan, Cop31 Öncesi Kadın Liderler Forumu’na Katıldı