Şehir Magandaları Karaman'da Kan Akıttı

Karaman'da dün farklı iki noktada silah sesi duyuldu

Siyaser Mahallesi Siyaser Camii Mezarlığı yanında meydana gelen olayda Halil K. (27), isimli vatandaş mezarlığın yanında yürürken yoldan geçen plaka ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobilden kendisine doğru av tüfeğiyle ateş açılması sonucu yaralandı.

Gece saatlerinde yaşanan diğer bir olayda ise Şehit Zafer Ak Caddesi üzerinde iddiaya göre, 3 kişilik bir grup arasında alacak verecek davası yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, kimliği belirsiz şahıs elindeki tüfek ile karşı taraftaki şahıslara ateş açtı. Şahıslardan İdris K. ve yanında bulunan 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Karaman polisi her iki olayında faiillerinin yakalanması için tahkikat başlatırken hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu bilgisi alındı.
 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da ’dur’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücüye 245 Bin Lira Ceza
Karaman’da Dünya Yaşlılar Günü’nde Farkındalık Yürüyüşü
Karaman’da Çatı Katında Yangın Çıktı, Vatandaşlar Film İzler Gibi İzledi
Ermenek M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda Tatbikat
Ermenek Çocuk Şenliği’nden Renkli Görüntüler