Sekiz Yıldır Tarlasından Mahsul Alamıyor

Eskişehir'de Kanalizasyon Atıkları Çiftçinin Kabusu Oldu

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde geçimini tarımla sağlayan Yakup Kısa, 10 dekarlık tarlasından kanalizasyon atıkları boşaldığı için 8 yıldır mahsul alamadığını belirterek mağduriyetinin giderilmesini istiyor.

Kısa,Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan ilçedeki kanalizasyon hattından gelen atıkların tarlasına boşaldığını, sıkıntısının çözümü için defalarca yetkililere bildirilmesine rağmen hiçbir sonuca varılamadığını anlattı. İlçenin bütün kanalizasyon giderinin kendisine ait tarlaya boşaldığını ifade eden Yakup Kısa, yaptığı açıklamada "Sekiz yıldır mağduriyetimin giderilmesi için çalmadığım kapı kalmadı. Tek geçim kaynağım olan hububat tarımını bırakma seviyesine geldim. Maksadım şikâyet etmek değil. Sadece mağduriyetimin giderilmesini istiyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti