Şelale Mahallesi’nde Drenaj Hattı Yenilendi

Antalya'nın Kepez ilçesinde su taşkınlarının yaşandığı Varsak Şelale Mahallesi 21. Cadde'de başlatılan yağmur suyu drenaj hattı çalışması tamamlandı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde su taşkınlarının yaşandığı Varsak Şelale Mahallesi 21. Cadde'de başlatılan yağmur suyu drenaj hattı çalışması tamamlandı.

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıl şubat ayında yaşanan su taşkınlarının ardından ilçede yağmur suyu ve drenaj hattı çalışmalarına devam ediyor. Şiddetli yağışlarda su baskınlarıyla karşı karşıya kalan Varsak Şelale Mahallesi 21. Cadde'de Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nün desteğiyle drenaj hattı yenilendi. Taşkınların yaşandığı 85 metrelik bölümde drenaj kanalındaki 400'lük borular, daha geniş kapasiteli 1200'lük borularla değiştirildi.

Geçtiğimiz hafta Baraj Mahallesi'nde Hasan Polatkan Caddesi ile 5808. Sokağı birbirine bağlayan drenaj hattının çalışmaları da tamamlandı. Göksu Mahallesi'nde ise Nene Hatun Caddesi ile 6882. Sokak arasında 200 metrelik alanda başlatılan drenaj hattı çalışmasında sona gelindi. Bu çalışmayla mahallenin yağmur suyu Suphi Türel Caddesi'ndeki drenaj hattına aktarılacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 3 - Samsunspor: 1 (maç Sonucu)
Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 2 - Samsunspor: 0 (ilk Yarı)
Alanyaspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
Alanya Dim Barajı’nda Su Seviyesi Yükseldi Bölgeye Yakın Bazı Evlerin Tedbir Amaçlı Boşaltılması İstendi
Kontrolden Çıkan Lüks Otomobil Refüje Çarptı: 1 Yaralı