Selçuk Üniversitesi İle Oum El Bouaghı Üniversitesi Arasında İş Birliği

Selçuk Üniversitesi ile Cezayir'deki Oum El Bouaghı Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Selçuk Üniversitesi ile Cezayir'deki Oum El Bouaghı Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. İş birliği ile akademisyen ve öğrencilerin bilimsel çalışmalara katılımı teşvik edilecek, yeni iş imkanlarının oluşturulmasına yönelik araştırmalar yapılacak.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Oum El Bouaghi Üniversitesi Rektörü Prof. Dibi Zohir'in imzaladığı protokol; akademik çalışma için akademisyen ve öğrenci değişimini, akademisyenlerin sempozyum ve konferanslara katılımını, akademik ve araştırma malzemeleri ile yayınların değişimini kapsıyor. Video konferans bağlarının geliştirilmesini amaçlayan iş birliği protokolü ile çift diploma programları planlanacak, ortak araştırma merkezlerinin kurulmasına yönelik imkanlar incelenecek, staj ve saha çalışmalarına yönelik fırsatlar araştırılacak, e-öğrenme platformları için planlamalar yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Bozkır’da Yaz Kur’an Kursları Öğrencileri Bilgi Yarışmasında Yarıştı
Bozkır’da Uyuşturucu Ve Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı
Ak Parti’nin Kuruluşunun 25. Yılında Konya’da Hatim Programı Gerçekleştirildi
Arthur Masuaku, Konyaspor’da
Konyaspor, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor