Serada Karpuz Toplarken Yılanla Burun Buruna Geldi

Antalya'nın Serik ilçesinde karpuz hasadı yapan çiftçi, serada karşısına çıkan yılanı soğukkanlılığıyla etkisiz hale getirdi.

Antalya'nın Serik ilçesinde karpuz hasadı yapan çiftçi, serada karşısına çıkan yılanı soğukkanlılığıyla etkisiz hale getirdi. Çevredekilerin korku dolu bakışları arasında yılanın başını ezen çiftçi, "Bu yılan adamı bir saniyede öldürür" dedi.

Serik ilçesine bağlı Kürüş Mahallesi'nde geçimini çiftçilikle sağlayan Bülent Nehoş, sabah saatlerinde hasat için girdiği karpuz serasında bir yılanla karşılaştı. Seraların arasında hızla ilerleyen yılanı fark eden çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. "Aman dikkat et, yaklaşma" uyarılarına rağmen Nehoş ,yılanı etkisiz hale getirmeyi başardı.

Olay sonrası yaşadıklarını anlatan Bülent Nehoş, "Sera içinde karpuz toplarken bir anda karşıma çıktı. Çok tehlikeli bir tür olduğu belliydi, insanı bir saniyede öldürür. Hiç tereddüt etmedim etkisiz hale getirmek için taş kullandım" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

14 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Mermerli Plajı’nda Deniz Dibi Temizliği
Antalya’da 25 Bin 600 Kullanımlık Sentetik Kannabinoid Maddesi Ele Geçirildi
Antalya’da Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu
Dağlık Alanda Otlarken Mağaraya Düşen İnek Mağaraya İnebilecek Kasap Bulunamayınca Telef Oldu