Serada Kenevir Üretimi Yapan 2 Şüpheli Tutuklandı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde kendilerine ait serada kenevir yetiştirdikleri tespit edilen 2 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde kendilerine ait serada kenevir yetiştirdikleri tespit edilen 2 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yapılan aramada 50 kök kenevir bitkisi ve 8 kilogram esrar ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Küçüklü Mahallesi'nde uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde çalışma yürütüldü. Yürütülen çalışma neticesinde S.N.ve M.N. isimli şahısların evlerinin önünde bulunan kendilerine ait serada kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisi alındı. Alınan bilgi üzerinde Korkuteli Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Kızılcadağ Jandarma Karakol Komutanlığı ve Korkuteli Olay Yeri İnceleme ekiplerince bahse konu şahıslara ait ev ve serada arama yapıldı. Yapılan aramada; 50 kök kenevir bitkisi ve 8 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları adli birimlerce tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Depoda Yangın
Muhittin Böcek’in De Yargılandığı Davada "tehdit" Ve "menfaat" İddiaları
Antalya’da Mezarlıktaki Ağaç Devrildi, Park Halindeki Araç Zarar Gördü
Antalya Büyükşehir Belediyesine Yönelik Rüşvet Soruşturmasında 41 Sanık Yeniden Hakim Karşısında
Milli Sporcu Misinaya Takılan Deniz Kaplumbağasını Su Altında Makasla Kurtardı