Serik Belediyespor Yönetimi, Yeni Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'i Ziyaret Etti

Serik Belediyespor Kulübü Başkan Halil Deligöz ve yönetimi, göreve yeni seçilen Antalyaspor Kulüp Başkanı Aziz Çetin’i ziyaret etti.

Serik Belediyespor Kulübü Başkan Halil Deligöz ve yönetimi, göreve yeni seçilen Antalyaspor Kulüp Başkanı Aziz Çetin’i ziyaret etti.

Kulübün Başkanı Deligöz ve yönetimi, Çetin'i Antalyaspor Tesislerinde ziyaret ederek, üzerinde 07 Aziz Çetin yazılı Serik Belediyespor forması hediye etti.

Deligöz, burada, Antalyaspor'da Mustafa Yılmaz'ın istifası üzerine Antalyaspor Kulüp Başkanlığına seçilen Aziz Çetin’e başarılar diledi.

Her iki kulüp kardeş olduğunu ifade eden Deligöz, "Antalyaspor süper ligde biz de Misli.com 2. Ligde mücadele ediyoruz. Antalyaspor'dan Serik Belediyespor'a futbolcu takviyesi yönünde yardım istiyoruz." dedi.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ise Serik Belediyespor'un maçlarına sürekli geldiğini, iyi bir takım olduklarını ve teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda Antalyaspor'dan, Serik Belediyespor'a futbolcu verebileceklerini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Finike’de Fırtına Sebebiyle Tekne Kıyıya Sürüklendi, Denizin Rengi Çamura Döndü
Suda Mahsur Kalan Araçtaki 2 Kişiyi İtfaiye Ekipleri Kurtardı
Alanya Üniversitesi, Rur 2025 Beşeri Bilimler Sıralamasında Yükselişini Sürdürüyor
Başkan Uysal: "büyük Bir Susuzluk Tehdidiyle Karşı Karşıyayız. Tarım Ve Orman Desenimizi Yeniden Düzenlememiz Gerekiyor"
16 Yaşındaki Özel Çocuk Bayram Efe Müzik Sevgisini Bisikletine Taşıdı