Servis Bekleyecekleri Durağı Gönüllerince Boyadılar

Antalya'nın Serik ilçesinde çocuklar, belediyeden talep ettikleri ve uygun alana yerleştirilen durağı gönüllerince boyadı.

Antalya'nın Serik ilçesinde çocuklar, belediyeden talep ettikleri ve uygun alana yerleştirilen durağı gönüllerince boyadı.

Serik'e bağlı Etler Mahallesi'nde yaşayan öğrencilerin durak talebi yanıtsız kalmadı. Daha önce yağmurlu havalarda yağış altında okula gitmek için kendi imkanlarıyla yaptıkları derme çatma bir alanda servis bekleyen çocukların yüzleri yeni durakla güldü. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Etler Mahallesi'ne yeni ve korunaklı durağın montajını gerçekleştirdi.

Derme çatma durakta beklemeye son

Çocuklar, kendilerine temin edilen sprey boyalarla durak içi ve kenarlarına hayal dünyalarındaki figürleri çizerek durağı renklendirdi. Derme çatma duraklarda servis beklemeye son veren bu çalışmayla çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Deniz Kaplumbağaları Alanya Sahillerinde Yumurtlamaya Başladı, ’telefonunuzun Işığını Açmayın’ Uyarısı Geldi
Romanya’da Arı Ve Propolis Masaya Yatırıldı
Alanyaspor, Ankaragücü Maçı Hazırlıklarına Başladı
Banka Müdürünün Arabasına Uzun Namlulu Silah Mermisi Bırakarak Ailesi İle Tehdit Ettiler
Aranan Şahıslara Yönelik Yapılan Çalışmalarda 135 Kişi Yakalandı