Seydişehir'de Kasım Ayında Meyve Veren Erik Ağacı Görenleri Şaşırttı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir vatandaşın bahçesinde bulunan erik ağacının, kasım ayında meyve vermesi görenleri şaşırttı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir vatandaşın bahçesinde bulunan erik ağacının, kasım ayında meyve vermesi görenleri şaşırttı.

Hava sıcaklıklarının normalin üstünde seyrettiği Seydişehir'de, bahçelerde bulunan erik ağaçları Kasım ayında meyve verdi.

Bahçesindeki erik ağacı meyve veren Hasan Leventoğlu, çok şaşırdıklarını belirterek, "İlk defa yaşadığım bir olay. Geçen yıl hava daha soğuktu, bu sene havalar sıcak gidiyor. Normalde bahar ayında erik topladığımız ağaç, bu sene kasım ayında erik verdi. Ağacı 10 yıl önce dikmiştim. İlginç bir durum. Görenler, hayret ediyor." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başkan Altay: "marangozlar Köprülü Kavşağı İnşaatında Sona Yaklaştık"
Konya’da Şeker İmalathanesinin Kazan Dairesinde Yangın Paniği
Konya’da 2 Milyon Liralık Kaçak Sigara Operasyonu
Konyaspor İle Çaykur Rizespor 33. Randevuda
Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü