Seyir Halinde Alev Alan Otomobilin Yardımına Vatandaşlar Koştu

Manavgat'tan Konya'ya gitmekte olan otomobilin motor bölümünden çıkan yangın sonucu araçta büyük hasar oluştu.

Manavgat'tan Konya'ya gitmekte olan otomobilin motor bölümünden çıkan yangın sonucu araçta büyük hasar oluştu.

Manavgat-Alanya D-400 kara yolunda Manavgat istikametinden Konya istikametine seyir halindeki Memiş Tekin'in kullandığı 42 ZC 297 plakalı Ford marka otomobil, Kızılağaç Mahallesi Yemişlisu mevkisine geldiğinde bir anda motor bölümünden dumanlar yükselmeye başladı.

Aracı kullanan Memiş Tekin ve araçta yolcu olarak bulunan eşi, dumanların çıkmaya başlamasıyla birlikte yolun sağına çektikleri otomobilden eşyalarını da alarak inerken, yoldan geçmekte olan araç sürücüleri yangın tüpleriyle, olay yerinin yakınında bulunan akaryakıt istasyonu çalışanları da sanayi tipi yangın tüpüyle yangına müdahale etti. Yanan araç vatandaşlar tarafından söndürülürken aracın motor bölümünde büyük çapta hasar oluştu.

Yeniden yanmaya başladı

Yangının söndürülmesinden kısa süre sonra aracın ön kısmında yeniden alevler görülmeye başladı. Bu sırada olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekipler, yeniden yanmaya başlayan araca müdahalede bulunarak yangını söndürdü ve soğutma çalışması yaptı.

Aracının herhangi bir sorunu olmadığını belirten Memiş Tekin, hareket halindeyken motor kısmından dumanlar çıktığını ve araçtan inmelerinin ardından alevler çıkmaya başladığını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

İnternette Tanıştığı Genç Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü
Antalya’da Ekmek Fırını Olarak Kullanılan Müstakil Yapı Alev Alev Yandı
Manavgat Irmağı’nda Su Debisi Yükseldi, İşletmeleri Su Bastı
Manavgat’ta Barajda Taşkın Riskine Karşı Su Tahliyesi
Antalya’da Tarihi Eser Operasyonu: Milyonluk Çok Sayıda Dedektör Ve Tarihi Sikke Ele Geçirildi