Seyir Halindeyken Alev Alan Aracın Motoru Kül Oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde seyir halindeyken alev alan aracın motor bölümü kullanılamaz hale geldi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde seyir halindeyken alev alan aracın motor bölümü kullanılamaz hale geldi.

Yangın, saat 21.00 sıralarında Güller Pınarı Mahallesi Hasan Akçalıoğlu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 07 HUT 20 plakalı Volkswagen marka aracın motor bölümünde seyir halindeyken yangın çıktı. Aracın motor bölümünden alevlerin yükseldiğini gören sürücü, sağa çektiği aracından çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri aracın sıkışan ön kaput kapağını levye yardımıyla açarak, motor kısmındaki alevlere müdahale etti. Alevler itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda söndürülürken, aracın motor kısmı kullanılamaz hale geldi.

Motoru yanan aracın bulunduğu cadde polis ekipleri tarafından güvenlik sebebiyle bir süre trafiğe kapatıldıktan sonra tekrar açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

İnternette Tanıştığı Genç Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü
Antalya’da Ekmek Fırını Olarak Kullanılan Müstakil Yapı Alev Alev Yandı
Manavgat Irmağı’nda Su Debisi Yükseldi, İşletmeleri Su Bastı
Manavgat’ta Barajda Taşkın Riskine Karşı Su Tahliyesi
Antalya’da Tarihi Eser Operasyonu: Milyonluk Çok Sayıda Dedektör Ve Tarihi Sikke Ele Geçirildi