Sıcak Hava Dinlemediler, Yangın Söndürme Çalışmalarını İlgiyle Takip Ettiler

Antalya'da 7 katlı apartmanın en üst katındaki dairede çıkan yangın korkuttu.

Antalya'da 7 katlı apartmanın en üst katındaki dairede çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin yangınla ilgili söndürme ve kontrol çalışmalarını sokaktaki vatandaşlar sıcak havaya rağmen takip etti.

Yangın, 12.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı apartmanın en üst katındaki dairede çıktı. Edinilen bilgiye göre, daireden duman yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte olay yerine itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. Dairede kimsenin olmadığı öğrenilirken, itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangın sırasında etrafa toplanan vatandaşlar ise sıcak havaya rağmen çalışmaları uzun süre takip etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Evinde Çıkan Yangında Yaralanan Adam 3 Ay Sonra Hayatını Kaybetti
Cenaze Aracını "özgür Bunu Bize Nasıl Yaptın" Diyerek Yolladı
Alkü, Muay Thai Şampiyonasından 5 Madalya İle Döndü
Yanındaki Kadını Öldürüp Aynı Silahla İntihar Etti
Altso Başkanı Erdem: ‘’bütçeyi Sağlık Ve Eğitim Alanlarına Aktaralım’’