Silahı Tutukluk Yapan Doktor Canından Oldu

Konya'nın Akşehir ilçesinde bir düğünde ateş ederken kendini vuran doktor öldü

Konya'nın Akşehir ilçesinde bir düğünde havaya ateş eden doktor silahının tutukluk yapması üzerine silahı incelerken ateş almasıyla kendini başından vurdu. Ağır yaralanan doktor hayatını kaybetti. 

Olay, Akşehir Kozağaç Mahallesi’ndeki bir düğünde meydana geldi. İddiaya göre düğünde silahla havaya ateş açan ve ilçede sağlık ocağında doktorluk yaptığı öğrenilen Hasan Akdemir (39) silahının tutukluk yapması nedeniyle silahını incelerken silah birden ateş aldı. Silahtan çıkan mermiyle başından ağır yaralanan Akdemir, olay yerine çağrılan ambulansla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Akdemir, hastanedeki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya'da Saniyeler İçinde Gerçekleşen Hırsızlık

Konya Haberleri

Kamu Kurumlarına Fetö Üyelerini Yerleştirmek İçin Usulsüzlük Yapanlara Operasyon: 5 Gözaltı
Dolandırıcıların Sahte Rapor İçin ’ikiz Araç’ Oyunu
Cezaevi Firarisi Kulu’da Polise Yakalandı
Akşehir’de Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama
Karapınar’da Aile Sağlığı Merkezinin Temeli Atıldı