Silahlı Yaralama Olayının Faili Suç Aleti İle Yakalandı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir kişiyi silahla yaralayan şahıs, polis ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte yakalandı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir kişiyi silahla yaralayan şahıs, polis ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sahabiye Mahallesi Teoman Sokak'ta meydana gelen olayda; H.S. ile kimliği öğrenilemeyen bir kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine kimliği öğrenilemeyen şahıs yanında bulunan tabancayla H.S.'yi bacağından vurdu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de H.S'yi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Zanlı polisten kaçamadı

Öte yandan, polis ekipleri olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Şahıs, Kocasinan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından olaydan 3 gün sonra yakalandı. Ekipler tarafından yapılan aramada; suç unsuru tabanca ve tabancaya ait 8 adet fişek ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı