Silifke’de Ağaçlık Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Mersin'in Silifke ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Mersin'in Silifke ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangın, Silifke ilçesine bağlı İmamuşağı Mahallesi Boğsak mevkisindeki ağaçlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Orman İşletme Müdürlüğü personeli ile Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, söndürme çalışmalarına 2 helikopter ve 11 arazöz de destek verdi.

Yangının kontrol altına alınması için ekipler havadan ve karadan yoğun çaba sarf etti. Bölgede etkili olan rüzgar zaman zaman çalışmaları zorlaştırırken, yangının yerleşim alanlarına sıçramaması için önlem alındı.

Yangın, ekiplerin yoğun çalışmaları sonunda kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldığını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mihraptan Tarihi Değirmene Vefa Yolculuğu
Tarihi Kilikya Yolunda 19 Mayıs İçin Anlamlı Yürüyüş
Çiftçilerden Haraç İsteyip İple Bağlayan Şebeke Çökertildi: 5 Tutuklama
Uyuşturucu Taciri Yakalanıp Tutuklandı
Mersin’de Orman Yangını: Ekiplerin Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı