Silifke’de Depoya Kumar Baskını: 21 Kişi Suçüstü Yakalandı

Mersin'in Silifke ilçesinde bir depoya düzenlenen baskında, kumar oynayan ve oynatan 21 şüpheli suçüstü yakalandı.

Mersin'in Silifke ilçesinde bir depoya düzenlenen baskında, kumar oynayan ve oynatan 21 şüpheli suçüstü yakalandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Silifke ilçesinde bir evin depo kısmında kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan ekipler harekete geçti. Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, kumar oynayan 20 şahıs ile kumar oynanması için yer ve imkan sağlayan 1 şahsı suçüstü yakaladı.

Kumar oynayan şahıslara toplam 243 bin 684 TL idari para cezası uygulanırken, kumar oynanması için yer ve imkan sağladığı belirlenen 1 şüpheli hakkında adli soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda Kostümler Usta Ellerde Hazırlanıyor
Tarsus’ta Kent Konseyi Alanı İçin Yeniden Düzenleme Kararı Alındı
Mezitli Belediyesi Denetimde Tarihi Geçmiş Ürünlere Geçit Vermedi
Tarsus’ta Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı
Kansere Karşı Makine Başında Mücadele: Kurslar Moral Oldu